Monday

Varför kan det inte bara bli riktigt härligt vårväder varje dag? Dimman och diset har jag fått nog av för länge sen.

Imorgon blir det ett besök på banken, och framåt kvällen ska vi titta på huset igen tillsammans med en snickare som ska kolla skicket. Det känns som att det kan sluta hur som. Och nu när summan för huset har stigit en bra bit över utgångspriset så finns det andra saker som kan vara avgörande för vem som får köpa det... mäklarens ord.


Snart dax för Big Brother! :)

/ Tessan :)


Ängelholm

Helgen har varit toppen. Inleddes med AW med C i fredags hemma i Hstd. Resultat, en galen och intensiv men dock ngt kort afton. Inte FÖR kort!

Vännen sov över, lör var vi mycket trötta. :) När ena vännen hade åkt då kom efter en stund en annan vän. Ävrn den sov över. Vi kollade på Paranormal activity 3, den var så läskig att jag somnade. :P

Söndagen började för tidigt med en svärfar som ville ha morgonkaffe. :) Blir ju helt knasig när klockan ställs om..

Jag och heartbeat tog tåget till Ängelholm, mysig söndagsutflykt i det underbara vårvädret.

Det är en evig och lång väntan tills mäklaren ringer. Men vi leder fortfarande budgivningen, och det har inte kommit in några nya bud sen i tisdagskväll.. :) Mäklaren sa att vi ska få besked absolut senast på måndag.

/ Tessan :)


Budare nr 2

Oj, nu är det på tiden att jag uppdaterar här!

I måndags var vi på ännu en husvisning, den åttonde om jag inte har räknat helt fel..
Huset som vi har tittat på och som vi är spekulanter på ligger strax utanför Laholm, lilla staden där vi har växt upp. Jag är iof uppvuxen i en liten by utanför lilla staden. Men större delen av tonåren och skolgången har tillbringats i Laholm.

Huset är byggt 1931 och är 1 1/2 plans med matkällare och ett uthus. Huset är omodernt inrett men välbehållet. I våra ögon har huset möjligheter och potential. Läget gillar vi då huset är beläget i utkanten av lilla staden med gångavstånd till Stortorget, simhall, bibliotek, träning och affärer. Cykelavstånd till strand och sjö.

Okej, allt är inte som solsken och vackra rosor. Vi befinner oss nämligen i en mycket nervpirrande BUDGIVNING på huset, där vi håller ledningen sedan onsdags fm. Budgivare 1 har gett upp, vi är budgivare 2 som budar mot budgivare nr 3 som ska fundera tills imorgon. Imorgon ska vi på möte på banken och nästa vecka till en annan bank, allt för att få så låg ränta som möjligt vid ett eventuellt husköp..

Ska lugna nerverna imorgonkväll med min vän C, blir stan för oss... Se upp!! :)

/Tessan :)


RSS 2.0