100% friluftsdag

Vi åkte som planerat till Ön där vi promenerade runt sjön. Det var mycket folk som hade hittat ut i vårvädret! Efter en 45 min promenix blev det korvgrillning på en udde. När vi körde där ifrån var klockan lite efter lunch och vi hade ingen lust att bara åka hem till lägenheten. Vid sådana här tillfälle skulle man verkligen vilja ha hus och trädgård. Vi funderade och P kom på ett häftigt ställe som vi kunde åka till, Trollskogen vid Haverdal. Vi åkte inom hemmet och hämtade systemkameran och tog sedan fler fräsiga bilder på träden i trollskogen. Blev en långpromenix där, trodde ett tag att vi skulle få promenera hela kvällen eftersom vi inte visste hur lång den utmärkts slingan var.

Nu är vi hemma i våran lugna vrå med Novakisen. Ska dyka ner i badkaret, allt för att fördriva tiden innan BB/storebror börjar...

Bilden ser mörk ut, vart nog alldeles för mycket sol för iPhonen.

/ Tessan :)


Vårkänslor!

Igårkväll kom det två tjejkompisar hem till oss. Vi bjöd på flygande jacob, dippa med gurk- och morotsstavar, godis. Kollade lite på melodifestivalen och spelade det superroliga spelet "Med andra ord".

Idag ska jag och P packa picknickkorgen och köra till ett ställe som kallas Ön. Där ska vi gå på slingan runt sjön i det härliga vårvädret. Undra om det är för blött för att inviga våren med joggingskorna...?! Vi packar med oss engångsgrill, korv & bröd, kaffe.

Underbar avslutning på helgen!!

/Tessan :)


Sunshine

Det har varit en trött o seg Tessan idag, för vi har tydligen infört en ny rutin i vardagen hemma hos oss. Denna vecka har jag blivit väckt av kisen Nova runt 3-snåret VARJE natt. Hon nosar mig då på näsan, hoppar sedan upp på byrån där jag har smink & smycken. Sedan väljer hon ut ngt där som hon puttar ner på golvet, i natt blev det två armband o igår vart d örhängen. Jag reser mig upp, lyfter ner Nova, springer på toa, in i köket kolla klockan o dricker vatten, kryper ner i sängen igen. Denna nya lilla rutin stör min nattsömn grymt mycket eftersom jag annars brukar sova som dn stock. I natt stängs dörren till sovrummet, återstår att se vad det ger för resultat.

Idag gick jag lite tidigare från jobber, körde inom stranden för en promenix, men oooj så blåsigt. Körde till Blå Änglen o lämnade in en svart säck med gamla kläder som jag har rensat ut. Sedan till friskis för att gymma o sola. Härlisch!

Mysigt att Sverige har fått en ny liten prinsessa idag, inväntar att få se bilder. :)

At home, funderar på att städa o baka panncakes men ooj så trött jag är.

Vet att det krånglar med att kommentera mina inlägg, vet tyvärr inte vad jag kan lr ska göra åt saken..

/ Kram Tessan :)


Halvvägs..

Det känns som att jag har kommit halvvägs när det gäller bilen/bilarna. Köpte en vit golf 3:a som jag tidigare nämnt för att sälja min röda golf 4:a. Japp byter ner mig jag veeeet!!

Var precis på Carspect (nya bilprovningen) och besiktigade bilen, 4:an, som gick igenom utan anmärkningar. Nästa punkt i min plan är att tvätta och städa bilen för att sedan lägga ut den till försäljning på Blocket. I vår är alltså min tanke att tuffa runt i min lite mer skruttiga gluff (golf), med kassetspelare.... Wooow! Hörde ngt nytt idag, finns ett "kassettband" med sladd till iPhone så att man kan lyssna på dunka dunka. Kommer känna mig grymt kiff, lr så investerar jag i en ny stereo.

Var på friskis o tränade på gymmet igår. Solade även en stund eftersom brännan från Kap Verde är som bortblåst. :S baaad!
Vet ni vad, jag testade löpband för första gången igår. när jag joggade kände jag mig som huvudrollsinnehavaren i Bridget Jones dagbok, fantiserade om att jag skulle snubbla och trilla av löpbandet. Skrattade lite smått åt mig själv, men efteråt var jag nöjd. :)

Om 6 min öppnar Amnesty loppisen, sitter i regnet (i bilen) o väntar på att få komma in. Sist shoppade jag nostalgi-cd o inredningstidningar. Det sistnämnda har jag redan klippt sönder. Gör en inspirationspärm till huset/gården som vi någon gång kommer köpa. :D no hurry curry!!

Bild: Den vita golf 3:an med skänk som vi fyndade på loppis i somras. Skänken är numera vit. Endast en tazzel saknas.

/ Tessan :)


Alla <3 dag

Vi har en alldeles utmärkt tradition på Alla hjärtans dag! Ist för att köpa presenter o annat krimskrams bakar vi ngt gott tillsammans. Det blir ett alldeles lagom firande. :)

Idag är det Odens dag, alltså onsdag, detta innebär att jag har lite sovmorgon och att jag sedan ska tillbringa dagen med de allra minsta barnen på jobbet. Mys! Jobbar på en Montessoriförskola om ngn har missat d.. :P

Min plan för kvällen är att styra kosan mot Friskis & Svettis där det blir träning o ev lite solande i solariumet. Var allt för länge sen jag tränade, ca 1 månad sen.

Önskar er alla en fantastiskt dag i snön, snart går det mot helg!

/ Tessan :)


Planka på Pio

I måndags när det var den 6:e feb firade jag o killen lite. Vi har vår 1 årsdag den 6 nov, eftersom det var det datumet som vi såg varandra för första gången och det hela inträffade på utestället Tre Hjärtan i Halmstad. Men sedan "dejtade" vi i 3 månader för att den 6:e feb säga officiellt att vi var ett par. Så det var nu detta vi firade i måndes. Jag hade bokat bord på resturang Pio i Halmstad där jag ville bjuda Pierre på deras välkända plankstek. Det blev även en liten karaff rödvin. Smakade utsökt! Vi promenerade in till stan o hem, vilket var mindre ljuvligt då temperaturen låg på ca -13.


För övrigt har jag arbetat min första hela vecka, och haft min första riktiga lediga helg. Helgen har var mysig, vi har umgåts med vänner och familj och idag blev det en söndagsutflykt.

Bilden nedan var det som vi bjöd svägerskan och svärmor på i fredagskväll.

/ Tessan :)


Tillbax till verkligheten!

Idag är det första arbetsdagen på min ny/gamla anställning. Känns lite pirrigt i magen. Kanske inte just inför självaste försra dagen på "nya jobbet" utan mer för att högskoletiden är över och det är nu som vardagen och verligheten drar igång igen. Jahapp, gröt och kaffe intaget, strax ut o skrapa rutorna på bilen brrrrr.

Ser fram emot vardagen och att få lite rutiner igen.

Btw, vet ej vad som blev fel i förra inlägget.... men ngt med blockets webbadress. Varför vet jag ej.

/ Tessan :)


RSS 2.0