En visslande stämma

Under senaste veckan har jag hört några vissla. Båda på lite sådär lagom avstånd så att jag bara vill höra mer, men just då tar det slut...

Är det vår och eller sommarkänslor, för hur ofta hör man någon vissla när det är vinter?! Visslandet hör sommaren till. Fortsätt lr börja vissla. Men håll dig på minst 10 meters och jag kommer uppskatta det!

Thanx!

Btw så är två ganska nyfunna tjejkompisar på ingång. Ikv ska vi laga middag tillsammans o snacka gojja.
Pierre kommer hem efter att ha varit på kurs i Nyköping. Jag har sovit ensam i två nätter o bara drömt otäckt. Haha! Tänk vad man är vanemänniska.

Rock n roll is the reason i get up in the morning. -coolt citat på en ettårings t-shirt.

/ Tessan :)



Gooo Karsefors

:)


Tjugofjärde maj

Idag har jag varit med jobbet på Wapnö, en gård där det finns över 1000 kor och eget mejeri. Cool mjölkningskarusell och underbar miljö.

Har även hunnit tvätta tre maskiner och avslutat kvällen med en joggingtur. Sprang långsamt, men mycket nöjd över att jag inte stannade o gick en enda gång. Woow! Blev kvällsmellis på balkongen innan kvällens Big Brother.
Ser fram emot en svalkande dusch innan sänggång. :)

/ Kramiz Tessan :)


Strövområdet

I söndes vandrade vi i terräng. Backarna som gick brant uppför och lika brant nerför fick mig att inse hur otränad jag är. Men det var så vackert, skönt, härligt och uppiggande. Efter promenaden åkte vi hem till vännen Essa o åt pizza på hennes balkong. För mig blev det en kebab special i barnstorlek med isbergsallad, gurka o tomat på. Mums!

Bjuder på några våriga bilder från vandringen:


Flyttlådor

Pierre ska köra iväg till sin pappa och hämta flyttlådor som svärfar har samlat på sig på jobbet nu när hans jobb har flyttat. Schysst!

Så dagen ska vi ägna åt att sortera o packa. Ca 1 månad kvar till flytt men vi vet inte exakt datum. Säljaren vill helst att vi tillträder innan midsommar. Snabba puckar. Vi har tänkt att ha kvar lägenheten till siste juni så att vi inte behöver stressa med flyttstädningen. Lär bli stressig iaf. Sista helgen i juni ska vi på bröllop hos min kusin i Örebro, så mysigt! :)

Nu ska jag o Novakisen vila en liten stund till innan vi ger järnet här..

Kramz :)


Påfåglar

Det här är vad jag möts av 6.30 på väg till jobbet. Är det honorna lr hanarna som visar upp sina ståtliga fjädrar på detta sätt? Kvällen har jag tillbringat på Lögnäs gårds spaavdelning tillsammans med fem tjejkompisar. Jättemysigt! Imorgon är det röd dag vilket innebär ledighet. What to do! Vi låtet vädret avgöra imorgon. Kramz :)


Huskontrakt

Igår var vi hos mäklaren och skrev på kontraktet för huset som vi budade på. Vi har även besiktigat huset, vilket tog lite mer än tre timmar och vi är så nöjda med att vi gjorde den. Det var en väldtigt bra besiktningsman. Så nu är vi officiellt husägare och tillträder i juni/juli. :)


RSS 2.0