Låånghelg it is

Japps, krånglat ner mig i soffan med Novakisen i knät. Mysig o mycket lugn fredag. Börjar jobba igen på ons, me like långhelg!

Har lagt ett bud på ett hus som vi har kärat ner oss i. Självklart har jag redan ritat upp ett hus på kitchen planner. har varit på en andra visning o då passade vi på att mäta köket. :P I efterhand kan jag säga att vilken tur att vi inte fick det förra huset...

:)


A very good friday

Firade Sofias (till höger på bild) födelsedag på B&B med bowling och mat. Ca 20 pers så det blev lååångbord. Rundade av kvällen med att inviga Bull's uteservering. Första goda cidern för sommarsäsongen, somersby = sommarkänslor.

Fy tusan vad ont jag hade i fötterna, svider fortf. Fick låna P's skor när vi vandrade hemåt.

Over and out

Inlägget är 1 v gammalt, har krånglat när jag skulle lägga in det..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3195535/images/2012/pic_200211249.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3195535/images/2012/pic_200211329.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3195535/images/2012/pic_200211332.jpg" class="image">


Lite sådär lagom härligt

Nöjd med arbetsdagen, fixat presenter inför helgen, köpt rosevin, fått återbetalning från försäkringsbolaget på bilen jag sålde, tillbringat 2,5 tim på f&s inkl solning & bastu. Oxå fixat ett måste, ett kul måste.

Big brother nu!

Natti! /Tessan :)


Disträ

Det är så jag har känt mig idag. Vilken skillnad det är för mig att börja 6.45 lr 9.30. Det är såklart skönt att sluta innan 15, men jag var sååå mycket piggare igår när jag började 9.30 och slutade efter 17. Föredrar den senare tiden även om em och kvällen blir kortare, för jag orkar ändå göra med.

Nog tjatat, orkade inte köpa presenter inför helgens födelsedagskalaser. Men vid 20 tog mig i kragen och begav mig ut på en pw i ca 80 min. Lika bra att traska på eftersom jag ändå inte skulle orka göra ngt vettig hemma.

Sa ju igår att mitt namn i skiten på min bil tvättades bort av P igår. Men han tyckte nog ändå att mitt namn skulle stå på bilen, för se vad jag upptäckte när jag anlände till jobbet imorse..... :)


Bra start och avslut på dagen.

Kickade igång dagen med en härlig PW på 35 min. Lite frukost, dusch sedan iväg till jobb. Fick provköra P's nylackade Golf 3:a då han skulle kränga på sommardäck på fälgar och sedan skruva på dem på min bil. I detta ingick det tydligen en tvätt av bilen, medan hans bil blev fruktansvärt nerskitad av all kobajs på bonnavägarna från jobbet. Kör igenom en ale innan jag kommer på motorvägen, oxå jobbar jag ju på landet.. Så nu står det iaf inte Tessan där bak i skiten på min bil. Men tack ändå Essa för att du namngav min bil.
Jag for iväg till f&s efter jobb och körde mitt program i gymmet. Har ökat vikterna ngt, yeay.
P hade önskat sig en Hawai-pizza och det hämtade jag på väg hem från gymmet. Den "lilla" pizzan....NOT! Hade glömt hur stor en familjepizza är, och nix vi krängde inte hela.

IGÅR kom de kläder som jag beställde på Nelly och som jag hade tänkte haft i helgen. Men eftersom jag inte fick dem och ist köpte nya så har jag nu nya kläder inför denna helgens festligheter.

Sammanfattar denna dagen som en dag med bra början och avslut. Punkt slut!

/ Tessan :)


Sunday is a sunny day


Gamleby das Laholm

Fredagens mingel var trevligt, slutade med att killarna var med iaf.
Lördagens mingel i Laholm var även det lyckat. Premiärgrillade och hade drinkkväll. Alla gäster skulle ha med en drink som skulle blandas på plats. Blev alltså bjuden på 10 drinkar eftersom vi var 10 st festdeltagare. Vi bedömde varje drink, utseende, smak, lukt osv. Min drink "sommarprinsessan" kom på en delad andraplats. Dock märktes det att de första drinkarna fick lägst pris, kan var vi mer kritiska i början. Desto fler drinkar vi drack, desto snällare blev vi kanske med poängen. Vem vet..

Slappar på Essas soffa, mumsat våfflor till frukost.

Nytt schema på jobbet, vilket innebär att jag börjar 9.30 imorn. Sovmorgon!!

/ Tessan :)


Feel good :D

Igår tänkte jag åka träna efter jobbet. Har varit två allt för slappa veckor ich den sista veckan har mestadels präglats av huvudvärk.. Fy o blä!

Men så pratade jag med min vän Ess som var på väg hem till M här i stan. M hade köpt en skitsnygg, stor, vit kaffemaskin. Me want! Ess som kan det där med barrista skulle hålla en lektion med M, och detta ville jag INTE missa!! Körde hem ställde bilen och promenixade hem till M. Mjölkskummaren ville inte som vi så vi körde till Ess jobb (resturang) och fick oss en RIKTIG lektion där vi fick testa den ännu större kaffemaskinen. Bildbevis nedan på latten som jag gjorde, toppad med chokladsås. Hann även äta take away, asiatiskt hemma hos mig så att kisen min fick sällskap. Kvällen toppade vi med en powerwalk som avslutning. Btw, huvudvärken försvann under denna feel good-afton!

Slutade extra tidigt idag, rullade mot f&s. Blev gym, dusch, bastu och solarie. Härlig start på helgen!!

Ikv kommer en "ny" vän på mingel! Kul! P's killkompis har ny tjej, en trevlig pingla. P flyr fältet så d blir tjejmingel. Ska sola en liiiten stund till på balkongen innan det är dax att fixa i ordning inför kvällen.



/ Tessan :)


Jkpg

Happy Easter from Jkpg, för det är här vi firar påsk. Bjuds på mängder av härlisch folk, bilar, solsken, lite snö och vårfeelings! <3

Bilderna nedan beskriver mer än ord..

/ Tessan :)


Städtips

Idag är det långfredag, en väldigt lååång fredag eftersom vi är lediga och dagen tyvärr bjuder på regn och rusk. Ikväll blir det middag och partaj hemma i byn hos mina paranteser (parents). Jag ska fixa en sallad och tar även med en bag in box, vitt vin "Chill out".

Eftersom vi inte kan ut och rulla på inlines pga regnet, ägnar jag dagen åt lite fix och doning.

Dagens städtips är hur man kan rengöra ett "old school"-element. Ja ni vet ett sådant med "hål" i.

Redskap:
1 st magic duster (Jysk)
1 st begagnad strumpa lr en ny med ett hål i..
1 st spray (Prefect)
1 st sköljmedel som sprider doft när elementet är varmt.

Happy Easter /Tessan :)


Besök från Norge

Efterlängtar besök från Norge!! Storebror och hans söta tjej. Blir så varm i hjärtat när de är hemma i Sverige! Storebrors tjej är norska och driver en blomsteraffär, så det är en del som ska funka när de kommer över. De bor i Stavanger i Norge, så det är en biltripp på många timmar. Storebror ska bli gudfar igen, är så glad för hans skull!! :) Blev en kort arbetsdag idag skärtorsdag till ära, sedan fika på stan med nära kära. P köpte inlines så imorgon ska vi ut och rulla... Help hahaha

Så seg kväll, men imorn blir det mer livat så njuter av lugnet före stormen.

Glad Påsk på er ägg! Kram :)


Förlust lr vinst..

Vi blev inga husägare, inte just nu iaf. Varför? Vi vann budgivningen, men paret som vi budade emot fick huset för 20 000:- lägre än vårt högsta bud. Varför? Vem vet! Finns flera spekulationer, men nu har vi gått vidare. Fick höra av en annan mäklare vid en husvisning på ett annat objekt att det kommer komma ut ett hus till salu utanför Laholm i Ahla. Ägaren i det fallet har redan köpt ett annat hus, men varför huset inte har kommit ut redan nu vet vi inte. Kanske vill han fixa med huset innan det säljs..
NU vet vi vilket hus det är och det verkar vara av intresse, körde förbi det senast idag efter jobbet. Men än har vi inte fått se bilder invändigt.

P har blivit klippt av en tjejkompis till mig här hemma i afton. Jag gjorde en mumsig sallad som vi bjöd frisörskan på. :)

Sista jobbdagen imorgon innan det blir lååångledigt! Härligt!

Kram Tessan :)


RSS 2.0